KOMISYEN TOPAP

KOMISYEN YANG SANGAT LUMAYAN DAN BERTERUSAN

Bagaimana boleh mendapat komisyen yang lumayan dengan hanya mempromosikan simkad....?

 ya.. memang benar... dengan hanya mempromosikan simkad, iaitu menceritakan kelebihan dan keistimewaan simkad tune talk tone excel ini, kita mampu untuk menjana pendapatan sampingan yang sangat lumayan. BAGAIMANA BOLEH BERLAKU??

Apa yang saya akan dapat sekiranya saya hanya menggunakan simkad ini sahaja, tetapi tidak mempromosikannya...


Bermula Mac 2014, syarikat dengan berbesar hati memberikan pengguna simkad ni cash rebat sebanyak 3% daripada nilai topup mreka sendiri. satu2 nya telco d malaysia yg memberikan duit kepada penggunanya apabila mereka topup simkad mreka....
sebagai contoh sebulan kita topup RM100... kita akan diberikan semula sebanyak 3%.... iaitu sebanyak RM 3. 

opsss... mgkin ada yg gelak.... saya nak tanya anda.. selama anda guna simkad selain dari simkad tone excel nie.. ada tak anda dapat duit anda semula walaupun 1sen... jawapannya mesti tak adalah... tak de lagi simkad lain yg bagi kita balik duit topup kita walaupun satu sen.... nak duit yg banyak.. kita kena berniaga...

seperti klu kita ada pisang... klu kita makan... kita cuma dapat rasa sedap dan kenyang.. ku nak duit... kita niagakan la pisang tu.. promote pisang tu.. mcm tu jgk simkad nie.. klu kita guna.. kita dapat insurans, point dan cabutan bertuah...topup dapat semula cash rebat sebnyk 3% daripada nilai topup...ahh klu nak duit... promote la simkad nie.. yg bestnya.. sekali org mendftr, kita dapat duit.. 10 tahun guna simkad tu.. 10 tahun jgk la kita dapat komisyen setiap kali mereka top up..tak mcm pisang tadi.. time jual tu je dapat duit.... bagimana komisyen tu... jom baca dibawah pula.....KOMISYEN


Pekerjaan ini menjanjikan hasil yang lumayan kepada ahlinya yang menjalankan pekerjaan ini dengan penuh bersungguh-sungguh. Saya tidak mengatakan anda pasti akan Berjaya sekiranya menjalankan pekerjaan ini tanpa sebarang usaha... berusaha la walaupun sedikit, kerana sedikit itu adalah permulaan untuk menjadi banyak. Sangat mudah untuk mendapatkan komisyen daripada pekerjaan ini. 

Anda tidak perlu mengeluarkan tenaga yang banyak, tidak perlu meluangkan masa yang panjang untuk mengerjakannya. Pekerjaan ini boleh dijalankan pada  bila-bila masa mengikut kesesuaian kita. Seperti saya katakan tadi.. semakin besar usaha kita.. Insyllh semakin banyak la hasil yg bakal kita perolehi.

semua komisyen ini akan dimasukkan kedalam akaun bank anda. tidak perlu risau... akaun anda adalah selamat... syarikat tidak akan mempertaruhkan maruah syarikt untuk menipu wang anda kerana keuntungan syarikat berkali2 ganda daripada wang anda.
Jom saya tunjukkan komisyen yang bakal anda terima sekiranya anda menjalankan pekerjaan ini.


Komisyen 1 adalah komisyen Fast Track. (komisyen penajaan)


Setiap kali anda mempromosikan / menceritakan kelebihan dan keistimewaan  simkad tune talk tone excel ini, sekiranya mereka berminat dan mendaftar menjadi ahli, anda akan diberikan komisyen fast track untuk penajaan anda , iaitu sebanyak RM20. Semakin banyak penajaan yang anda lakukan.. semakin banyaklah komisyen penajaan yang anda akan terima. Komisyen ini tiada hadnya... bermakna anda boleh menaja seberapa ramai yang mungkin.Seorang anda taja, anda akan diberikan RM 20...... 10 orang anda taja... RM200 la yang anda akan perolehi. Tiada had bagi penajaan, anda boleh taja seramai mungkin mengikut kemampuan anda. komisyen ini hanya diberikan sekali sahaja untuk setiap pendaftrn..

komisyen ini akan diberikan 2 kali sebulan,

bagi tajaan pada 1hb sehingga 15 hb... komisyen akan dimasukkan pada hujung bulan  28/30/31hb, bulan tersebut.

manakala sekiranya anda membuat tajaan pada 16hb hingga hjg bulan 28/30/31hb... komisyen akan dimasukkan kedalam akaun pada 11hb bulan berikutnya. setiap transaksi akan dikenakan charge RM 3 untuk kos transaksi dari bank ke bank.Komisyen 2 adalah komisyen top up.


Setiap kali orang yang anda taja itu top up.... anda akan diberikan komisyen. Komisyen yang diberikan sangat lumayan. Lebih untung daripada komisyen jual top up. komisyen top up akan dikira berdasarkan peringkat atau lapisan rangkaian anda. saya akan tunjukkan di bawah bagaimana komisyen akan dikira.
contoh peratus komisyen yang dibayar jika anda sendiri topap rm20.00-rm59.99 saja..dan peratus komisen ini akan meningkat jika anda sendiri topap rm60.00 keatasNo comments:

Post a Comment